06-23388043

Schoorsteen renovatie Gelderland 

Wij kunnen niet alleen uw schoorsteen vegen, wij zijn ook gespecialiseerd in het renoveren of vernieuwen van schoorstenen. Een goed onderhouden schoorsteen is ontzettend belangrijk om de veiligheid in uw woning te garanderen.

Zorg dat de schoorsteen goed trekt, want als de verbrandingsgassen niet weg kunnen via de schoorsteen, komt er koolmonoxide in de kamer. Vogelnesten, stenen of bladeren in de schoorsteen kunnen ook de trek verminderen.  Laat tijdig de schoorsteen controleren. Bij Roof Expert zeggen wij altijd beter een controle teveel dan te weinig. We kunnen u hiermee dan ook prima van dienst zijn en bieden bovendien een meer dan scherp tarief!

Door de sterke wisseling van kou en warmte kunnen scheuren ontstaan in uw schoorsteen. Bij extreme weersomstandigheden loopt u zelfs het risico dat er stukken van uw schoorsteen waaien, wij kunnen met speciale middelen deze aanslag verwijderen, waardoor hij weer een schoon uiterlijk heeft.

Vrijwel dagelijks gebeuren er nog ongelukken die te wijten zijn aan de slechte conditie van schoorstenen op de Nederlandse daken. De brandweer moet regelmatig uitrukken om een schoorsteenbrand te blussen en er vallen nog steeds dodelijke slachtoffers door koolmonoxide vergiftiging in de woning. In veel landen om ons heen is het wettelijk verplicht dat uw schoorsteen minimaal 1 x per jaar wordt gecontroleerd. In Nederland is dit niet wettelijk geregeld maar zeker niet minder belangrijk. Veel van deze ongelukken zijn te voorkomen door goed onderhoud en regelmatige inspectie van uw schoorsteen.

Roof Expert is een zeer ervaren dakdekkersbedrijf werkzaam in Doetinchem en omgeving dat jaarlijks tientallen schoorstenen renoveert en veel advies geeft over schoorsteen renovaties. We bieden minimaal 10 jaar garantie op onze renovaties van schoorstenen en leveren altijd de hoogste kwaliteit. Neemt u vrijblijvend contact met ons op!

 

Direct offerte

Call Now Button