06-23388043

Dak isoleren Gelderland 

Bij het vernieuwen van bitumineuze dakbedekking wordt tevens vaak voorzien in het aanbrengen van isolatie. Het aanbrengen van isolatie zorgt ervoor dat u geld kunt besparen op uw energiekosten. Afhankelijk van de situatie kan gekozen worden uit:

Warm dak

Bij de zogenaamde “warme” daken ligt de isolatie op het dakbeschot (voorzien van een dampremmende laag). De isolatie wordt waterdicht afgewerkt met de bitumineuze dakbedekking. De isolatie zit dus aan de buitenkant. Mits opstanden en dakranden dit toelaten kan door speciale in dikte aflopende platen ook het afschot worden verbeterd. Onze dakdekkers zijn zeer ervaren met dakisolaties en produceren duurzame oplossingen!

Koud dak

Bij de zogenaamde “koude” daken ligt de bitumineuze dakbedekking direct op de ondergrond van dakbeschot of een plaatmateriaal; vervolgens komt er een spouw geventileerd met buitenlucht; dan de isolatieplaat afgewerkt met een dampremmende laag en een plafond. De isolatie zit hier dus aan de binnenkant. Deze vorm van dakisolatie beheersen onze experts ook. Wij voorzien u uiteraard van advies voor de juiste keuze in goed overleg!

Roof Expert is een zeer betrouwbare partij om uw dakisolatie door te laten uitvoeren. Wij hanteren een scherp tarief, zijn zeer vakkundig en genieten bijna 20 jaar ervaring alsmede. Daarnaast werken we duurzaam met de beste materialen en geven we standaard minimaal 15 jaar garantie op al onze werkzaamheden. Zo zorgen wij ervoor dat we niet alleen de hoogste kwaliteit kunnen bieden voor uw dak, maar kunnen we dit gecombineerd met een eerlijke, scherpe prijs. Neemt u volledig vrijblijvend contact op met Roof Expert om uw mogelijkheden met onze experts te bespreken. Zoekt u een betrouwbare dakdekker kundig in daken isoleren in de regio Doetinchem? Dan zit u bij Roof Expert absoluut goed. Wij helpen u graag en leveren altijd kwaliteit!

Direct offerte

Call Now Button