06-23388043

Dak inspecteren in Gelderland?

Bij Roof Expert kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende inspectie van uw dak. Een goed onderhouden dak voorkomt veel narigheid zoals schade of onverwachte hoge kosten, aangezien u vaak niet weet of uw dak beschadigd of versleten is totdat er grote problemen ontstaan. Een dakinspectie geeft u inzicht en voorkomt  deze problemen. Onze ervaren dakdekkers doen dakinspecties voor zowel particuliere als zakelijke daken. Welk type dak u ook heeft, u kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende dakinspectie! Onze ervaring helpt u om ten alle tijden een gedegen advies te krijgen van onze deskundige vakmensen. We werken transparant en nemen u mee in het proces van constatering tot aan eventueel herstelwerk. Hierbij geven we ook een goede indicatie van te maken kosten zodat u niet voor verrassingen zal komen te staan. Wij bieden daarnaast minimaal 10 jaar garantie op onze werkzaamheden en een eerlijke prijs! Op zoek naar de dakdekker uit Doetinchem werkzaam in de hele provincie Gelderland? Belt u dan volledig vrijblijvend met Roof Expert!

Hoe werkt het?

Onze ervaren dakdekkers zullen uw dak op gaan en kijken naar de staat van het dak. Ze kijken  naar schade en andere aspecten van het dak!  We inspecteren uw dak uitgebreid en goed en werken transparant. Alle punten die we tegenkomen zullen we met u bespreken, zodat u exact weet wat nodig is. Urgentie van de punten nemen we ook met u door. Zo kunt u zelf bepalen wat u met uw dak wilt doen. Natuurlijk voorzien we u van een gedegen advies!

Kosten dakinspectie

Bij Roof Expert doen wij altijd een uitgebreide dakinspectie. Wij staan voor kwaliteit en geven 10 jaar garantie op al ons werk. Daarom inspecteren wij uw dak ook tot in de puntjes. Bel ons voor een dakinspectie in Doetinchem en omstreken. We zijn zeer transparant in de kostenanalyse en gaan pas van start wanneer we groen licht van u hebben gekregen. We zijn zeer ervaren en weten precies wat wel en niet benodigd is en proberen altijd rekening met uw portemonnee te houden.

Dakinspectie uitvoeren

Wilt u ook inzicht in uw dak, verzekerd zijn van een goed onderhouden dak en onverwachte kosten voorkomen? Vraag dan nu meteen een vrijblijvende dakinspectie aan met Ervaren Dakdekkers en wij zullen zo snel mogelijk een afspraak met u maken zodat u verder kunt met een van de belangrijkste onderdelen van uw huis. Mocht uw dak in perfecte staat verkeren dan communiceren we dit vanzelfsprekend ook met u!

Direct offerte

Call Now Button