06-23388043

Dakgoten repareren in Gelderland 

Ook voor alles op het gebied van dakgoten kunt u bij Roof Expert terecht. Of het nu gaat om een reparatie, renovatie, de aanleg van een nieuw hemelwaterafvoer systeem. Onze dakdekkers zijn ervaren in alle typen dakgoten. We voorzien u van een eerlijk advies en bieden minimaal 10 jaar garantie op onze werkzaamheden. Zoekt u een betrouwbaar dakdekkersbedrijf voor een nieuwe dakgoot of een dakgoot renovatie dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Dakgoten raken een aantal keer per jaar vol met bladeren en zand waardoor uw dakgoten worden aangetast, zonder het benodigd onderhoud krijgt u lekkages, verstoppingen of overstromingen. Het tijdig schoonmaken van uw dakgoot is daarom dan ook van het grootste belang. Het aanleggen van een goede en juiste dakgoot is vakmanschap. Omdat er veel verschillende typen huizen zijn is het de kunst juist dat materiaal te gebruiken dat geschikt is voor uw woning. Deskundige Dakdekkers adviseert u hierin en wel volledig transparant alsmede vrijblijvend zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Onze prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend en onze service ongekend. Ons motto is een tevreden klant is de beste reclame die mogelijk is!

Roof Expert verstaat haar vak, is werkzaam in Doetinchem en adviseert u graag. Wij verzorgen naast het advies natuurlijk ook de levering, aanleg en onderhoud van uw dakgoot, zinkwerk en/of dakbedekking. Natuurlijk kan er lekkage ontstaan op diverse plekken. Zowel op het dak van de woning, als op de daken van garages, schuur of afdak. Wij voorkomen deze problemen voor u met deskundig advies/ uitvoering! Neemt u vrijblijvend contact met ons op!

Direct offerte

Call Now Button