06-23388043

Bitumen dakbedekking Gelderland

Bitumen dakbedekking is de verreweg populairste keuze op platte daken. Het dakleer voor een plat dak biedt een uitstekende duurzaamheid en levensduur. Hierop geeft Deskundige Dakdekkers dn ook minimaal 10 jaar garantie! Het biedt een uitstekende hechting, duurzame waterdichtheid en eenvoudige verwerking. Een aantal belangrijke eigenschappen, al is het belangrijk om de bedekking voor het platte dak tijdig te vervangen.

Kies voor zwart dakleer op een plat dak, door een specialist met meer dan 20 jaar ervaring. Onze specialisten hebben reeds vele platte daken gerenoveerd en aangelegd. We adviseren u graag over de hoge kwaliteit van onze materialen en de vakkundige toepassing! Wij helpen u graag en goed in heel Nederland. 

We bieden altijd de hoogste kwaliteit op onze platte daken. Dit gaat vergezeld met een betrouwbare garantie en klantvriendelijkheid hetgeen voor ons vanzelfsprekend is. Wij werken daarnaast zeer transparant.  Zo weet u bij een nieuw plat dak, een renovatie van een plat dak of een reparatie van een plat dak altijd exact waar u mee af bent. Zoekt u dus een ervaren, vakkundige dakdekker voor uw platte, bitumen dak dan is Roof Expert Doetinchem u graag van dienst!

Direct offerte

Call Now Button